Utilizare gastronomică Petalele mari și spectaculoase sunt comestibile, ornând cu succes mese, platouri sau farfurii. Petalele de Hibiscus Moscheutos se folosesc drept garnitură sau se pot umple cu brânză dulce sau brânză sărată. Ca și ornament comestibil, mai puteți înmuia petalele în sirop, pudrați-le cu zahăr extrafin și lăsați-le la usc
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.